Προηγμένες υπηρεσίες επεξεργασίας και διάθεσης μαρμάρου.

marble cutting

marble tiles

marble packaging

 

Η marblesol.com προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα μαρμάρου στην καλύτερη τιμή θα ήθελε να ενημερώσει το αγοραστικό κοινό ότι κατά την διάρκεια όλης της επεξεργασίας του μαρμάρου ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ασφάλειας και εξασφάλισης της ποιότητας όπως αυτοί ορίζονται από τους διεθνής κανονισμούς της ελεύθερης αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι βασικές διαστάσεις κοπής είναι

  • Πλακάκια 30,5 εκ. επί 30.5 εκ.
  • 40 εκ επί 40 εκ

Διαφορετικές διαστάσεις (κατά παραγγελιά ) στα Πλακάκια κόβονται κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους συνεργάτες μας.

Διατίθονται ακόμη πλάκες σε όλες τις διαστάσεις καθώς και όγκοι μαρμάρου.

Επίσης κατόπιν παραγγελιάς κόβονται πλάκες μαρμάρου για επένδυση κλιμάκων (σκαλών) και επιφάνειες εργασίας σε ότι διαστάσεις είναι απαραίτητες.


Με το πέρας της παραγγελιάς, αυτή συσκευάζεται προσεκτικά σε ανθεκτικές παλέτες διεθνών προδιαγραφών οι οποίες εξασφαλίζουν ασφαλή μεταφορά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. κατόπιν η παραγγελιά φυλάσσεται, σωστά συσκευασμένη και στοιβαγμένοι μακριά από νερό και χημικές ουσίες οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν φθορά ή αποχρωματισμούς στο μάρμαρο.

Η αποστόλη της παραγγελιάς πραγματοποιείτε κατόπιν συνεννοήσεως με τους συνεργάτες μας παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Greek marble - Volakas marble - Beige marble -Thassos marble - Athenian marble Quality marble process and trading in Greece, worldwide export

 

 Home | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Πληροφορίες αποστολής
 
2005 © Ntzounos. All rights reserved. Created and Hosted by IpHost.