Ιστορικά στοιχεία για τα ελληνικά μάρμαρα.

Greek Marbles

Κατά την διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, ο άνθρωπος διακρίθηκε για τις εφευρετικές και δημιουργικές του αρετές ,πολλές φορές ο οίστρος των αρετών αυτών αποτέλεσε η ανάγκη έκφρασης των φόβων του, των χαρών και των συναισθημάτων του .

Αποδείξεις οσων περιγραφηκαν παραπανω βρισκονται ανατρεχοντας στο παρελθον εγγυς και αποτερο, στρεφοντας το βλεμα μας στους προγονούς μας οι οποίοι ζωγράφιζαν αρχικά στα φυσικά τους καταλύματα σκηνές της καθημερινότητας και σύμβολα τα οποία μέχρι σήμερα δύσκολα εξηγούνται .

Καθώς ο άνθρωπος δημιουργεί αστικό πολιτισμό νέες μορφές τέχνης αρχίζουν να δημιουργούνται, αρχικώς με ευφθαρτα υλικά όπως το ξύλο και έπειτα με ανθεκτικότερα υλικά όπως η πέτρα .

Χωρίς να απολέσει το σεβασμό προς την φύση, ο άνθρωπος εισχώρησε στην καρδιά του βουνού, από αυτή την καρδιά εξόρυξε την ευγενέστερη και καθαρότερη μορφή της πέτρας : το μάρμαρο, ένα υλικό που αρχικώς χρησιμοποιήθηκε για τις οικίες των θεών και τώρα είναι βρίσκετε στην διάθεση των ανθρώπων.

Ήδη από τον τριακοστό π.Χ. αιώνα μπορούμε να βρούμε στον ελλαδικό χώρο έργα τέχνης που εκτείνονται από ανάγλυφες παραστάσεις έως εξαίσια αρχιτεκτονήματα που όλα τους χρησιμοποιούν σαν πρώτη ύλη το μάρμαρο και στέκουν άφθαρτα κατά το πέρασμα των αιώνων, περίτρανη απόδειξη της υψηλής ποιότητας και της τεραστίας ποικιλίας, τόσο όσον αφορά την αισθητική όσο και τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές, που το μάρμαρο προσφέρει, ειδικότερα το λευκό μάρμαρο η τελειότερη, καθαρότερη και ευγενέστερη όλων μεταμόρφωση των καθαρότερων ασβεστολιθικών σχηματισμών.

Συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση 5000 ετών και όντας κληρονόμοι μιας μακράς και γεμάτης γνώσης κληρονομιάς η marblesol.com προσφέρει τα εκλεκτότερα πετρώματα ελεγμένα και εγγυημένα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη .Είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο συνδυασμός όλων των παραπανω μας χρίζει μια από τις πλέων αξιόπιστες εταιρείες ικανές να εκτελέσουν οποιαδήποτε παραγγελιά από την μεγαλύτερη έως την μικρότερη με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και έχοντας πάντα υπόψη μας ως βασικές αρχές την άρτια αισθητική, την διατήρηση της ευγένειας του υλικού, την αρμονία και την διάρκεια κατασκευής.

Ο χρόνος το αποδεικνύει περίτρανα το ελληνικό μάρμαρο διαρκή αιώνια.Home | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Πληροφορίες αποστολής
 
2005 © Ntzounos. All rights reserved. Created and Hosted by IpHost.